Saturday, 15 October 2011

rindu~~rindu serindu rindunya~

dah lame tak update blog..
tibe terasa nk tgok la plak..byak jugak la nak citer pasal kem negeri kat midtown...best!!!mule2 tu sdey jugak la coz tak satu bilik ngan geng2 satu sek tapi ble dah jupe ngan sam,izzi and shida yg pot pet pot pet tu kan tetap bez laaaa....hehehee.even kiteorang langsung tak kenal and x satu sekolah pon...tapi kite org ttp boleh ckp pasal banyk mende sal pasal bdak sek sndri laaa and mcm ag~~
prkara ke2 nk ckp sal SPM.sebulan lagi~cam xcaye pon ader...ingat lagi mase mule2 nk msk TJ.seminggu jugak la nangis ssb xde kwn tapi bile dah form 5 syg pulak nk tnggl..dulu sibuk je nk tuko sek tp skrg dah syg nak tingal sek...huhuhuhuhu.....setiap sudut kat TJ tu ader memorable moments~
pekare 3 sal adk2  kat TJ tu laa...bile tgok diorang tringat mase mude2..hikhikhik
mcm2 mslh diorang sampai pening ustz K..ish333....kdg terpikir jugak dulu bdk form 5 skrg cmtu jugak ke????wallahulam~kdg nk je ckp kat diorg yang bile dah form 5 baru la nk menyesal~baru la rase betapa bertuahnye duk kat TJ~





Friday, 19 August 2011

ungu atau pink????

ungu atau pink nie????
konpius btol.xtau hari first raye nk pakai pe~hehehee.tgah smngt nk raye.maklum la..dmam pekse dah nk abis so demam raye la plak kan3!tiap2 tahun cmnie la sbb je sal raye pose pon xabis ag..hahaahaaa
tapi kan tahun nie cam xbest sgt la pose.coz cbuk ngn pekse...pekse abis bln pose pon dah nk abis tinggal wae ari je lagi.terawih entah kemana..hurmmmmmmm.harp thn dpn xde la cmnie...
berbalik kpd citer bju raye tadi...hahaha thn nie excited sket coz bju raye dua2 syu yg pilih besanye slh sstu mak pilih so rase bersalah la plak kalu xpkai yang satu ag...dua2 syu syg.cmne nie.xkan nk pkai dua2 sekaligus kot..6ti org fkir

  1.  budak nie dah terlebih mkn ketupat ngan lemang ker??
  2. giler glamor ker bdk nie...
  3. tersedak tat nenas ke bdak nie sampai sewel cmnie
xnk2!!!!yg penting simple je.hehehehe






















Tuesday, 12 July 2011

I MISS THE TIME WITH YOU!!!!

entah betol ke tak grammar tu tak tau la...but itu la yang syu rase skrg nie....
mungkin perasaan syu je kot or maybe BFF syu tu cbuk so dye tak leh langsung nk senyum kat syu ble jumpe!!!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
syu tak tau syu ader wat salah or tak sengaja ke...ape ke..cakap la...kalau tak puas ati ke...beleh gak tau ape masalah dye ngan syu..nie tak senyap camtu...nak tunjuk protes sal nape plok...
aiyoooooooooooooo...
kalu sekali dua xpe ag..nie dah banyok kali dah....sakit ati jugok...kan gi tanye ye tibe2 kan gaduh plok...
syu sayang sangat persahabatan kitorang..nak sangat kte kawan sampai ble2....
even syu pernah terasa hati dulu tapi bile dah susah nak jumpe nie rase sayang sangat....
so..............jangan la camnie....syu tak nak jadi cam bff syu yang dulu...

Thursday, 7 July 2011

kecelaruaan perasaan?????



haish!!!!
tak tau kenapa malam nie cam xbetol la...
tak kena je.....knp ye???
syu tak tau ape yang jadik kat hati nie..cam debor je...ke ader mende nak jadik ek???
SUSAH NAK CAKAP!!! kadang rasa cam nak menangis tapi sal nape plok nak menangis nye..cam x betol la pulok....nak mgamuk kan..malu la pulak...tibe2 jerit x tau pasal...
nak tidur~tapi tak boleh aner coz dah tido ptg tadi....
ape pendapat korang?????
korang akan buat ape kalu jadik camni????

ke sebab pqs xabis hafal lagi??
keje dah la bertimbun tak buat ag...

Sunday, 26 June 2011

i'm in love!!!!

jgn salah faham ea...syu in love ngan 2AM ok...
never let you go....asyik dalam pale je...td tgah blajo sal hari qiamat pon pale k0ya ag..
aishhhhhhhhhhhhhhh....melalaikan btol r..nsib baek aimie ckp2 sket klu x mmg pa sdah la nyanyi lagu tu...
tapi kan mmg touching btol r lagu ye..syu xde la minat sgt korea nie..tapi kalu lagu tu mmg best syu layan je..
hikhihik....klu korang dgr lagu nie mmg touching giler...ngan muzik dye yg tangkap lengtok r...
syu jarang dgr lagu korea yg slow2 nie...tapi entah r..dlu ckap lagu slow2 nie bkn jiwa gua r..
skali kene 2AM....CAIR GUA CAKAP!!!!
HAHAHAHAHA




p/s:seulong!!!!!!!heheheee  ssssssshhhhhhhhhhhhhh...6ti ader org mrh

Thursday, 16 June 2011

adam "nur kasih " or seth tan "nora elenaa????

syu tak tengok pon citer nora elena...just sket2 tu ader coz mak syu tgok..
baru tadi tengok final episode kat portal tv3..mmg romantik giler..ramai orang komen seth tu macho la..drama percintaan plg bez la..but citer nur kasih camner plak..ari tu cakap nur kasih paling best..dan kalu tak silap mase citer adamaya  pon cakap cmtu jugak..bukanya marah just nk dpatkan opinion korang je..hero drama mane yang paling romantik...?????dan drama tu ader bg effect tak dlm hidup korang..
JUST TERPIKIR HAL NIE...
ader sorang kawan syu nie peminat tegar nora elenaa..sampai kan dua tiga hari nie pelik semacam je perangai dye...hahahahaha....nk tiru seth tan kot...


banyak lagi drama yang manjadi fenomena kat malaysia...

Monday, 13 June 2011

takut la pulak!!!!!

hari nie syu tak gi sekolah coz syu sakit perut..pastu bgn2 pagi tu..abg syu trus ajak tgok citer hantu ..
mmg seram giler citer ni..tajuk ye penunggu istana..korang tgok tak ag??????? 
biasanya syu tak la takut sgt tpi citer nie mmg takut giler r...maybe sebab citer nie citer btol kot..
citer pasal bdk2 U buat kajian pasal istana lama..pastu diorang nak sgt ambik gambar yg real pasal hatu..last sekali sorang kawan diorang kena rasuk pastu bunuh 2 orang kawan dia..selain yang seram nye..dalam citer nie..korang mmg nampak hantu tu clear giler..dan syu memang tak boleh lupe la scene tu...tak tau la malam ni boleh tido ke tak..dah la tido sorg2 kau kak syu ader ok sket..haish mnyesal pun ader tgok citer tu..ingat kan nampak hantu sket2 je..haish seram btol la...
p/s:lepas tgok citer tu abg syu terus delete citer tu..byg la kalu abg syu pon takut dah tu syu camner?????

Thursday, 9 June 2011

result...result....i love you!!!!

huhuhuhuhuhuhu...
btolahkan ble brusaha btol2 kte akn rase hepy sgt..
even xcapai target tp kte leh bangga ngan diri sendri..
so syu akn usaha la untuk trial taun dpn..
harap sgt dpt result lagi ok!!!!!!
*senyum sorg2
perasan naik stage la pulak..

Monday, 6 June 2011

majulah sukan untuk miss whatever!!!

dah tunggu lame mlm nie..
terenganu vs kelantan..
same2 la kte tgok..
hope2 terengganu mng la..
coz syu pnye negeri kan 
terengganu peteh!!!
hahahahaaha
hope sgt2 mng!!!!

ape korang rase???

sakit aty btol la..
jgn la ngajuk syu xsengaje pon..
ari tu kan dah kte btolkan...
asyik2 nak btolkan je...kering la poket syu camni
huhuhuhu
itu la yg syu rase ble fon syu rosak SEKALI LAGI!!!!
syu pon xtau nk wat pe dah..rase canm nk tuko bru..duit xde..
cmne nie??????
whatever la fon!!!