Sunday, 16 December 2012

sHopping Time

entry kali nk citer pasal event2 mggu nie..pasal gaza and pasal shopping dekat with my friends..
minggu nie ade ape tu org pnggl cam kempen cam tu la kat palam..mle2 tu ade la nk join konvoi ke stadium shah alam untuk kempen standing with gaza ..tapi syu cancel..xjadi pergi..sebab ayah tak bagi..nak buat camne..mle2 tu semangat jugak la nk pegi kan..ble ayh tak bagi mane jadi dh tak semangat laa
amik gambo nie mase tgh dgr ceramah sal gaza

teka la yang mane tgn syu??? ni plak participate dlm banner gaza
so dipendek kan ceriter ayu ,chah ngn zaty ganti kan tmpt syu ngan aida..parents aida pon xbagi jugak aida pegi..
pasal trip ke KL plak ...best sgt!!! (org baru kali ke2 pergi KL camnie la) pkul 7 dh kne turun tunggu bas..dah tak kire ngantuk ke ape..semangat nye nak pergi KL tuhhh..



dari palam ke shah alm kitorg amik bas u90 then dr shh alam kitorg amk u80 sampai kat kl sentral sepatutnye laa...tapi oleh kerana terover excitednyee..kitorg tersalah turun dekat bangsar..malu giler laaa mse tu..tapi nsb baek laa kat situ ade LRT..kitorg terus pegi stesen bandaraya..sampai sogo KL..nasib baek laa..then kitorg isi perut dulu..cantik sgt food court kat sogo..hehehe





lepas makan kitorg pon meneruskan misi utama..hohohoho sampai je kat jalan tar ape lagi..shopping la!!!yang kurengnye kitorg dtg awl sgt~kedai2 pon baru nk bukak ...aiyoooo...aida shopping tudung sampai dlm 5helai jugak..sume tudung akel...syu plak ..heehehe..macam tgk kat bawah ea

tudung mak..jeles nyee...

baju kak fatin


jam adik syu



macam2 beli...hehehehehe...tapi barang yang syu punye satu je..beg tu jee..yang laen2 tu yang org tempah..tapi..hehehehe...ade try pakai org pnye jugak laa..tgk kat bawah...

posing gne tudung org..hehehehe

nak try tgok..kot2 la bleh pinjam kaannn..hehehe..kenape la tak beli 2 jee...aiyooo...ok laaa...layan je gambar2 mase on the way balik nie..


bez giler naik LRT...laju~













pkns and sacc convention and mall..kat belakang tu pass


Thursday, 6 December 2012

my new uniform!!!

xtau la bakpe mke syu jadi gtu..hahaaha..


haaaaaaaaaaa....nie la dye uniform bdk2 klas s2..hahaha...model kat ats tidak dibayar ok..
hahaha...dengan bangganye kitorang akan memakai uniform ini setiap ari khamis sebab nye pada ari khamis jadual kitorang tersangat la pack so dengan penuh rase riak nyee...hohoho..kitorang nak tunjuk la yang baju kitorang yang lawa nie...riak tak???? 28 ya tuhhhh!!! dh la beli bju tu mase tengah poket kering...so bagi menghargai duit2 yang melayang untuk bju yang sangat ekslusif ini SETIAP ARI KHAMIS WAJIB PAKAI!!! ..so hilang sakit kpale pada pg bute ari khamis memikirkan nak pakai ape..kalu ikt syu la mmg tiap2 ari tak pe pakai tshirt gini sbb nye senang...pakat  sarung je..dh la wrne hitm..ske ati je la pakai tdg warne nape pon..

peace!!! berseri2 mke kitorang 

dah macam jage gol dh ni..amik gmbr pnye pasal..



syazra (org kedah) and aida (org sarawak )


nie la jadinye ble gile camera...hahaha


aida and me!!!

yang kat bawah nie gambar sem lepas pegi tanam bakau kat kuala selangor..saje nak tunjuk betapa comot nye kitorang...sekarang nie kitorang dh plan nk pegi class trip plak kat hulu selangor...bestnye!!!















Tuesday, 4 December 2012

NESCAFE + ROTI = KENYANG LAAA



 yummmmyy!!!!!sedapnyee pekena nescfe time2 hujan nie...hahhaha...cicah ngn roti plok yg lg lembut...auuummmm...jgn jeles..kat palam mmg dh bese dh mmg selalu je hujan petang2...nsb baek la ari ni klas CTU (agama islam) batal..siap dengan guruh petir kilat smbg2 myambung ..xberani la syu nk meredah tangga maut itu keseorangan ..takut weeiiiii...hujan tak berenti lagi nie...guruh pon ade sket2 agi...berani je caj fon dgn laptop..hahaha..kalu dkt rumh mmg lame dh la kne blebe ngn mak syu..yela..bimbang jugok..tapi bosan laa...duk dlm bilik sorg nie...bleh la try2 bju baru ..hehehhe...alaa...baju klas laa...yg di design oleh amirul..credit to him...dan disunting oleh syu ngn aida..hohoho..bab2 comment org pnye kje suke sgt laa...org suh buat tak nak..hehehehe..cntik...even colour dye tak mengikut colour asal taapi ok laa...
nasib baek logo kat bawah...tapi cm pelik sket kan??

gabungan fizik ,kimia and computing...class tak???
cantik kan...siap ade formula lagi kat belakang..hahaha...nie kalu bawak masuk s=dewan pekse tak tau la lepas ke tak...disuruhnye tuko baju alamak tak amik pekse laa..hahaha

Sunday, 2 December 2012

Starting

hohohoho..dh start dah sem dua..punye la lame duk umh kat sebulan lebih..tak buat makan tido ,tgok tb, trik rmbt adk.. masuk dah la sem 2..esok start dh lecture..tp syu 2 sbjek je esok..syok kn????? debo gop nie sbb strt2 je csc lab..lbh cm sem lpas r..wase cm miss teh je nie ajo csc lab..ingt ag r mase mle2 sem lpas..awl2 kne dh warning sal kehadiran la sal assingment la..last2 kali kacip molek je ngn miss teh nie..cute pon cute..hahaha..yang xsabo nie..nk mkn nasik lemak ff2 ..haha..lame x mkn..nasi lemk telur mmg perghhh r..hahaha..kdg rindu gop kat umh..tringt time2 gini pdn duk berebut remote r ngn adk2 syu oo..cite nape la ye tgok mlm nie...dh la mlm kmrin lepas dh bola..pdn tgokbola je adk2 syu tuhh..pa ke syu jd terikut..