Tuesday, 12 July 2011

I MISS THE TIME WITH YOU!!!!

entah betol ke tak grammar tu tak tau la...but itu la yang syu rase skrg nie....
mungkin perasaan syu je kot or maybe BFF syu tu cbuk so dye tak leh langsung nk senyum kat syu ble jumpe!!!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
syu tak tau syu ader wat salah or tak sengaja ke...ape ke..cakap la...kalau tak puas ati ke...beleh gak tau ape masalah dye ngan syu..nie tak senyap camtu...nak tunjuk protes sal nape plok...
aiyoooooooooooooo...
kalu sekali dua xpe ag..nie dah banyok kali dah....sakit ati jugok...kan gi tanye ye tibe2 kan gaduh plok...
syu sayang sangat persahabatan kitorang..nak sangat kte kawan sampai ble2....
even syu pernah terasa hati dulu tapi bile dah susah nak jumpe nie rase sayang sangat....
so..............jangan la camnie....syu tak nak jadi cam bff syu yang dulu...

Thursday, 7 July 2011

kecelaruaan perasaan?????



haish!!!!
tak tau kenapa malam nie cam xbetol la...
tak kena je.....knp ye???
syu tak tau ape yang jadik kat hati nie..cam debor je...ke ader mende nak jadik ek???
SUSAH NAK CAKAP!!! kadang rasa cam nak menangis tapi sal nape plok nak menangis nye..cam x betol la pulok....nak mgamuk kan..malu la pulak...tibe2 jerit x tau pasal...
nak tidur~tapi tak boleh aner coz dah tido ptg tadi....
ape pendapat korang?????
korang akan buat ape kalu jadik camni????

ke sebab pqs xabis hafal lagi??
keje dah la bertimbun tak buat ag...