Monday, 7 May 2012

can'T waiT

heloooooooooooooo..mIss whatever in the house..hohoho...dah bersawang dah blog aku....nak citer yang syu dah dapat tawaran ke UITM puncak alam yang selame ini manjadi idaman tau tak!!! bangga nyeeeeeee...even ader la kawan syu yang dapat offer dari U yang lagi top..tapi syu rase syu lagi sesuai duk sane..even ramai yang membantah syu amik engineering tapi syu tetap nak jugak!! sebab mak syu cakap belajo je mane mane pon...ader rezeki ader la keje tu...baguskan mak syu!!...lepas nie berada di puncak la aku..hhohohoho...excited giler tapi kene control ayu sikit la...lepas nie mission ak yela shopping banyk2...baju..kasut...suar...handbag...melampau dah nie...xpe...saje amik kesempatan...