Saturday, 15 October 2011

rindu~~rindu serindu rindunya~

dah lame tak update blog..
tibe terasa nk tgok la plak..byak jugak la nak citer pasal kem negeri kat midtown...best!!!mule2 tu sdey jugak la coz tak satu bilik ngan geng2 satu sek tapi ble dah jupe ngan sam,izzi and shida yg pot pet pot pet tu kan tetap bez laaaa....hehehee.even kiteorang langsung tak kenal and x satu sekolah pon...tapi kite org ttp boleh ckp pasal banyk mende sal pasal bdak sek sndri laaa and mcm ag~~
prkara ke2 nk ckp sal SPM.sebulan lagi~cam xcaye pon ader...ingat lagi mase mule2 nk msk TJ.seminggu jugak la nangis ssb xde kwn tapi bile dah form 5 syg pulak nk tnggl..dulu sibuk je nk tuko sek tp skrg dah syg nak tingal sek...huhuhuhuhu.....setiap sudut kat TJ tu ader memorable moments~
pekare 3 sal adk2  kat TJ tu laa...bile tgok diorang tringat mase mude2..hikhikhik
mcm2 mslh diorang sampai pening ustz K..ish333....kdg terpikir jugak dulu bdk form 5 skrg cmtu jugak ke????wallahulam~kdg nk je ckp kat diorg yang bile dah form 5 baru la nk menyesal~baru la rase betapa bertuahnye duk kat TJ~