Sunday, 26 June 2011

i'm in love!!!!

jgn salah faham ea...syu in love ngan 2AM ok...
never let you go....asyik dalam pale je...td tgah blajo sal hari qiamat pon pale k0ya ag..
aishhhhhhhhhhhhhhh....melalaikan btol r..nsib baek aimie ckp2 sket klu x mmg pa sdah la nyanyi lagu tu...
tapi kan mmg touching btol r lagu ye..syu xde la minat sgt korea nie..tapi kalu lagu tu mmg best syu layan je..
hikhihik....klu korang dgr lagu nie mmg touching giler...ngan muzik dye yg tangkap lengtok r...
syu jarang dgr lagu korea yg slow2 nie...tapi entah r..dlu ckap lagu slow2 nie bkn jiwa gua r..
skali kene 2AM....CAIR GUA CAKAP!!!!
HAHAHAHAHA




p/s:seulong!!!!!!!heheheee  ssssssshhhhhhhhhhhhhh...6ti ader org mrh

Thursday, 16 June 2011

adam "nur kasih " or seth tan "nora elenaa????

syu tak tengok pon citer nora elena...just sket2 tu ader coz mak syu tgok..
baru tadi tengok final episode kat portal tv3..mmg romantik giler..ramai orang komen seth tu macho la..drama percintaan plg bez la..but citer nur kasih camner plak..ari tu cakap nur kasih paling best..dan kalu tak silap mase citer adamaya  pon cakap cmtu jugak..bukanya marah just nk dpatkan opinion korang je..hero drama mane yang paling romantik...?????dan drama tu ader bg effect tak dlm hidup korang..
JUST TERPIKIR HAL NIE...
ader sorang kawan syu nie peminat tegar nora elenaa..sampai kan dua tiga hari nie pelik semacam je perangai dye...hahahahaha....nk tiru seth tan kot...


banyak lagi drama yang manjadi fenomena kat malaysia...

Monday, 13 June 2011

takut la pulak!!!!!

hari nie syu tak gi sekolah coz syu sakit perut..pastu bgn2 pagi tu..abg syu trus ajak tgok citer hantu ..
mmg seram giler citer ni..tajuk ye penunggu istana..korang tgok tak ag??????? 
biasanya syu tak la takut sgt tpi citer nie mmg takut giler r...maybe sebab citer nie citer btol kot..
citer pasal bdk2 U buat kajian pasal istana lama..pastu diorang nak sgt ambik gambar yg real pasal hatu..last sekali sorang kawan diorang kena rasuk pastu bunuh 2 orang kawan dia..selain yang seram nye..dalam citer nie..korang mmg nampak hantu tu clear giler..dan syu memang tak boleh lupe la scene tu...tak tau la malam ni boleh tido ke tak..dah la tido sorg2 kau kak syu ader ok sket..haish mnyesal pun ader tgok citer tu..ingat kan nampak hantu sket2 je..haish seram btol la...
p/s:lepas tgok citer tu abg syu terus delete citer tu..byg la kalu abg syu pon takut dah tu syu camner?????

Thursday, 9 June 2011

result...result....i love you!!!!

huhuhuhuhuhuhu...
btolahkan ble brusaha btol2 kte akn rase hepy sgt..
even xcapai target tp kte leh bangga ngan diri sendri..
so syu akn usaha la untuk trial taun dpn..
harap sgt dpt result lagi ok!!!!!!
*senyum sorg2
perasan naik stage la pulak..

Monday, 6 June 2011

majulah sukan untuk miss whatever!!!

dah tunggu lame mlm nie..
terenganu vs kelantan..
same2 la kte tgok..
hope2 terengganu mng la..
coz syu pnye negeri kan 
terengganu peteh!!!
hahahahaaha
hope sgt2 mng!!!!

ape korang rase???

sakit aty btol la..
jgn la ngajuk syu xsengaje pon..
ari tu kan dah kte btolkan...
asyik2 nak btolkan je...kering la poket syu camni
huhuhuhu
itu la yg syu rase ble fon syu rosak SEKALI LAGI!!!!
syu pon xtau nk wat pe dah..rase canm nk tuko bru..duit xde..
cmne nie??????
whatever la fon!!!