Thursday, 30 August 2012

memikirkan mase depan~

haiyoooo....lame nye x buat entry kan...syu memang..hehehhehe...xpandai sangat la nk wat entry panjang2 panjang..tapi kat sini nk cakap sal nape eaa....kte melalut je la pasal syu@uitm puncak alam(palam) ..bez jugak duk sini..rase cm dh beso sket r..hehehehe...pahtu kwn2 kelas syu sume satu kepale je...pergi mane2 mesi same2 ...yela dlm kelas tu ade 23 org..7 org je pon bdk ppuan..nk kwn ngn sape lagi kan...tp kalu ade lagi pon bdk ppuan lagi 7 org..syu still nk kwn ngn diorg je..sbb diorg mmg d'best r...even kiorang baru kenal mase 1st week lecture tapi kitorang dh ngam mcm dh kenal lame..cume syu je la cam malu2 sket and syu tgh homesick mase tu..so tak berape sangat la...tapi bile dh 2 3 minggu kat sane..dh faham diorang punye perangai sume jd dh terbiase and dh bleh duk skali r..cumenyee syu cam sedih sket la...coz syu pointer syu mcm rendah je..kalu pointer rndh syu dh xleh dh smbg untuk sem dpn..kene pergi amik diploma plok..msti sdih nk tngglkan diorang ni sume..bkn senang nk dpt kwn2 yg bleh ngam giler ngn kite..sabo je laa...buat yg terbaek!!!

No comments:

Post a Comment