Sunday, 16 December 2012

sHopping Time

entry kali nk citer pasal event2 mggu nie..pasal gaza and pasal shopping dekat with my friends..
minggu nie ade ape tu org pnggl cam kempen cam tu la kat palam..mle2 tu ade la nk join konvoi ke stadium shah alam untuk kempen standing with gaza ..tapi syu cancel..xjadi pergi..sebab ayah tak bagi..nak buat camne..mle2 tu semangat jugak la nk pegi kan..ble ayh tak bagi mane jadi dh tak semangat laa
amik gambo nie mase tgh dgr ceramah sal gaza

teka la yang mane tgn syu??? ni plak participate dlm banner gaza
so dipendek kan ceriter ayu ,chah ngn zaty ganti kan tmpt syu ngan aida..parents aida pon xbagi jugak aida pegi..
pasal trip ke KL plak ...best sgt!!! (org baru kali ke2 pergi KL camnie la) pkul 7 dh kne turun tunggu bas..dah tak kire ngantuk ke ape..semangat nye nak pergi KL tuhhh..



dari palam ke shah alm kitorg amik bas u90 then dr shh alam kitorg amk u80 sampai kat kl sentral sepatutnye laa...tapi oleh kerana terover excitednyee..kitorg tersalah turun dekat bangsar..malu giler laaa mse tu..tapi nsb baek laa kat situ ade LRT..kitorg terus pegi stesen bandaraya..sampai sogo KL..nasib baek laa..then kitorg isi perut dulu..cantik sgt food court kat sogo..hehehe





lepas makan kitorg pon meneruskan misi utama..hohohoho sampai je kat jalan tar ape lagi..shopping la!!!yang kurengnye kitorg dtg awl sgt~kedai2 pon baru nk bukak ...aiyoooo...aida shopping tudung sampai dlm 5helai jugak..sume tudung akel...syu plak ..heehehe..macam tgk kat bawah ea

tudung mak..jeles nyee...

baju kak fatin


jam adik syu



macam2 beli...hehehehehe...tapi barang yang syu punye satu je..beg tu jee..yang laen2 tu yang org tempah..tapi..hehehehe...ade try pakai org pnye jugak laa..tgk kat bawah...

posing gne tudung org..hehehehe

nak try tgok..kot2 la bleh pinjam kaannn..hehehe..kenape la tak beli 2 jee...aiyooo...ok laaa...layan je gambar2 mase on the way balik nie..


bez giler naik LRT...laju~













pkns and sacc convention and mall..kat belakang tu pass


No comments:

Post a Comment